Taking too long? Close loading screen.

kad kahwin digital

@ Ekad/Ecard


Dapatkan Kad kahwin digital @ ekad untuk majlis anda. Sesuai untuk pelbagai majlis. MURAH lagi JIMAT.

kad kahwin digital

2 Jenis ekad

Kami menyediakan 2 jenis ekad
yang boleh anda pilih

Ekad Simple 3
Ekad Luxury 3

Jenis Jemputan

Sesuai Untuk Pelbagai
Jenis Undangan

kad kahwin digital

Perkahwinan β€’ Pertunangan β€’ Hari Jadi β€’ Aqiqah β€’ Event β€’ Lain - lain

kad kahwin digital

Kenapa perlu guna eKad?

  • Murah

Anda boleh dapatkan Kad Undangan Digital dari RM35 sahaja.

  • Tiada Limit Jemputan

Anda boleh hantar ke sesiapa tanpa limit dengan SATU ekad sahaja.

  • Terus ke lokasi

Tetamu boleh terus ke lokasi majlis dengan fungsi butang WAZE/Google Map.

  • Boleh Hubungi pihak Jemputan

Tetamu boleh tekan butang "CALL" atau "WHATSAPP" untuk terus hubungi anda tanpa perlu simpan nombor tel.

  • Simpan Kalendar

Tetamu boleh simpan tarikh majlis ke dalam kalendar smartphone mereka (Apple Calendar / Google Calendar).

  • RSVP

Anda boleh rekod kedatangan tetamu dengan fungsi RSVP yang tetamu boleh isi.

Senarai Template

Pelbagai design yang boleh dipilih

Ada Template Sendiri?

Kami juga terima tempahan design custom
(terma & syarat)

Kami menerima 2 jenis file

1. SOFT COPY (Ai & PSD)
2. HARD COPY (JPG & PNG)

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

1. CIRI-CIRI SOFT COPY

JENIS FILE : Ai & PSD

HARGA : Percuma

PENTING :
layer tak boleh MERGE/FLATTEN. Akan dikira sebagai HARD COPY jika MERGE/FLATTEN

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

2. CIRI-CIRI HARD COPY

JENIS FILE : PNG & JPG/JPEG

HARGA : Tambahan RM50

PENTING :
Gambar mesti high resolution (tidak pecah)

Sila tekan link bawah untuk download template saiz
(kalau awak design sendiri. TIDAK perlu kalau anda dah dapat dari kedai kad kahwin lain)

kad kahwin digital

Soalan Lazim

eKad kami adalah dalam bentuk weblink. Kami akan berikan link ekad dan anda hanya perlu forward link ke tetamu anda melalui SOCMED. (Whatsapp, FB, IG, lain – lain). Ekad kami BUKAN dalam bentuk PDF.

Β 

ekad mengambil masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk Sabtu, Ahad & Cuti Umum) Selepas kami terima borang maklumat anda

BOLEH.
kami menerima 2 jenis file
1. SOFT COPY (Ai & PSD)
2. HARD COPY (JPG & PNG)

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

1. CIRI-CIRI SOFT COPY
JENIS FILE : Ai & PSD

HARGA : Percuma

PENTING :
layer tak boleh MERGE/FLATTEN. Akan dikira sebagai HARD COPY jika MERGE/FLATTEN

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

2. CIRI-CIRI HARD COPY
JENIS FILE : PNG & JPG/JPEG

HARGA : Tambahan RM50

PENTING :
Gambar mesti high resolution (tidak pecah)

βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

❗❗❗❗
Sila tekan link bawah untuk buat tempahan πŸ‘‡
BUAT TEMPAHAN DESIGN SENDIRI

Sila tekan link bawah untuk download template saiz (kalau awak design sendiri. Tak perlu kalau dapat dari kedai kad kahwin lain)

ekad LUXURY πŸ‘‡
DOWNLOAD TEMPLATE

ekad SIMPLE πŸ‘‡
DOWNLOAD TEMPLATE

BOLEH. Kami ada 2 option bahasa yg boleh dipilih waktu awak isi borang maklumat

untuk Addon lagu perlu tambah RM15 dan kami tidak galakkan sebab auto play tidak support mobile device.. kena tekan play manual untuk main lagu..lagu juga mengganggu waze & google map..kebanyakan tetamu dtg majlis naik kereta.. nnt ada lagu kereta, lagu ekad, nak denga waze lagi..kesian juga kat sesiapa yg data sikit tu habis mcm tu je nnt ☺

guest book/note/ucapan kita letak dalam RSVP sahaja.. so awak sorang je boleh tengok.. kita tak paparkan dalam e-kad..ini untuk mengekekalkan kekemasan ekad kami dan privasi awak.. takut ada kawan2 wish gurau cakap bukan2.. tak elok untuk orang lain tengok ☺

Sesuai untuk majlis private yang perlukan rekod jumlah kedatangan tetamu untuk meja & katering. TIDAK WAJIB

kad kahwin digital

Kad Jemputan Digital

Dari RM35

Whatsapp kami untuk lebih lanjut